Αποστολές

Ελλάδα

Η παραγγελία σας αποστέλλεται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής ή άλλης συνεργαζόμενης μεταφορικής. Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες με συνολικό βάρος έως 2 κιλά είναι 4,00€. Για παραγγελίες με συνολικό βάρος άνω των 2 κιλών υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 1,20€ ανά κιλό.
Για παραγγελίες με αντικαταβολή, ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αντικαταβολής των 3,00 ευρώ.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται από 2 μέχρι και 7 ημέρες ή εντός 48 ωρών όταν δεν μεσολαβεί Σ/Κ. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική ( αναγράφεται στο προϊόν ) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

Παρακαλώ Σημειώστε Τα Παρακάτω:

*Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας.
*Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοσή τους.
*Σε περίπτωση που ο courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
*Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 8.00 μ.μ. (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης) εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
*Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα courier, επιλέξτε το στην σελίδα παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα.